Posted in Nyheter  | No Comments yet, please leave one

Kom med upplev en härlig vecka med yoga och vandring i södra Spanien. 28/5-4/6. En vecka där du ges möjlighet att landa, släppa taget om vardagen och lyssna in dig själv. Vi bor på  Casa El Morisco, med vackra omgivningar, och där vi oxå avnjuter helpension med hälsosamma måltider. Boendet ligger 20 km öster om Malaga, ca 1 km från havet och ca 25 minuter gångavstånd från den mindre fiske-och semesterbyn Benajarafe.

Dagarna kommer innehålla yoga varje morgon och kväll, och några gemensamma kortare vandringar under veckan, delvis i tystnad. Utöver detta ges mycket utrymme för att ta dagen som den kommer, vila, njuta av sol och värme, kanske ett dopp i poolen inbjuder, läsa, promenera, uppleva omgivningarna eller bara vara under ett träd i skuggan.

Den yoga som undervisas är klassisk indisk yoga i tradition av T Krishnamacharya. Den passar alla, vi anpassar till de som är nya utövare och ger utmaningar till de som är vana. Alla praktiska aspekter av yoga finns med: fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi, allt för att få ökad förståelse för hur yogan kan vara ett verktyg i ditt liv. Andetaget kommer vara i fokus och är din barometer och guide i yogan. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress, komma ner i varv, slappna av, nå inre ro och stillhet. Yogaklasserna hålls om vädret tillåter utomhus på lämplig plats. Utrymme för inomhusyogs finns vid behov av det.

Ungefärlig tid för morgonyoga är 07.45-9.00, allt beroende på när frukosten serveras. Den senare yogaklassen hålls ca 17.00-18.30 varje dag, även där med hänsyn till när middagen serveras.

Kostnad för veckan: Helpension med del i dubbelrum, 650 euro/ person. Helpension med enkelrum, 755 euro/person. Transfer till och från flygplatsen.

Tillkommer gör kostnad för yogakursen 2500kr och din flygbiljett. Gällande flyg får du räkna med ca 3000kr som det ser ut idag men detta kan ju förändras åt båda håll.

Anmälan och frågar görs till:

annika@yogakarlskoga.se

Välkommen till en härlig vecka!

img_7987

img_7888