Header image alt text

Välkommen till Yoga Karlskoga

Yoga – hjälper dig till större lugn, bättre hälsa och välbefinnande

VÅRTERMINEN 2022!

Posted by Yoga Karlskoga on 13 januari, 2022
Posted in Nyheter  | No Comments yet, please leave one

God fortsättning på det Nya Året önskar vi Dig! Vi Hälsar ett Nytt och Ljust År Välkommen!

Nu ser vi fram emot att starta upp yogaterminen för våren och alla fortsättningskurser startar v.4 som börjar med måndag 24 januari. Gruppernas storlek är som tidigare anpassade så att vi alla känner att det finns plats och utrymme. Yogamattor spritas efter användning men medtag gärna din egen om det känns tryggt för dig.

För övrig info gällande kurser, tider och kostnad gå in under respektive flik.

Välkommen att landa på yogamattan tillsammans med oss. Vi ser fram emot att träffa dig och vi skapar en stund av närvaro utan krav och prestation.

Kram Annika

Sent återbud till vår andra kursvecka i Toscana!

Posted by Yoga Karlskoga on 12 september, 2021
Posted in Okategoriserade  | No Comments yet, please leave one

Just nu befinner vi oss i vackra Toscana och håller yogakurs mellan 11-18 september. Mellan 18-25 september håller vi ännu en kurs för en ny grupp. Där har ett sent återbud öppnat upp för ytterligare 2 deltagare om man kan tänka sig att dela rum. Vill du bo själv så är det oxå möjligt.
Vi bor på vingården I Moricci där vi yogar 2ggr/dag, får massage, äter underbar hemlagad italiensk mat. Du badar i poolen när du vill och sträcker ut dig i solstolen. Fina vandringar finns att göra utifrån dina önskemål. En vecka att bara njuta och må gott tillsammans med dig själv och andra när man önskar. Grupperna är små 6-8 personer så fin gemenskap brukar uppstå. Tveka inte om du har möjlighet att med kort varsel ge dig själv en vecka att släppa vardagen och uppleva härliga dagar fulla av närvaro.
Flyg till Pisa finns med både Ryan air och Norwegian. Transfer till gården är ordnat av arrangörerna.
För mer info gå in på www.tuscansun.net

Varmt välkommen till en underbar vecka!

HÖSTTERMINEN 2021!

Posted by Yoga Karlskoga on 9 augusti, 2021
Posted in Okategoriserade  | No Comments yet, please leave one

Hej på er alla!

Vi hoppas att ni haft en härlig och skön sommar och nu ser fram emot att få börja yoga igen när hösten närmar sig. Våra kurser startar under vecka 34 och 35.
Måndag 23/8 startar vi fortsättningsgrupperna kl.18.10 och 19.30. Tisdag 24/8 och torsdag 26/8 startar seniorgrupperna som hålls på dagtid, 9.30-10.40. Kvällsgrupperna på torsdagar startar 2/9, fortsättningsgrupp 18.10 och 19.30 hålls gruppen yoga för stela män. En nybörjargrupp kommer starta v.39, måndag 27/9 16.50.

Första kursomgången är 8ggr med ett uppehåll på 2 veckor i följd, då vi är i Toscana och håller kurs. I dessa tider kan ju allt förändras i sista stund men i dagsläget är förhoppningarna goda att vi kommer vara på plats i Toscana i september. Resterande ggr av kurserna kommer sen köras utan avbrott.
Det är möjligt att ta igen missade lektioner genom att delta i ngn av de andra grupperna. Detta ska då göras under pågående kursomgång. Det går alltså INTE att ha innestående lektioner till ny kurs eller termin.

Det är oxå möjligt att delta i de olika kurserna ONLINE via plattformen ZOOM. Deltagande online kan gälla en hel kurs eller om du vill ta igen en missad lektion så är det oxå möjligt online. Kostnad för kursen är 1250kr, delbetalning är möjlig.

För kursschema se under fliken kursschema och anmälan görs under fliken kursanmälan.

Självklart fortsätter vi att tänka på avstånd, rengöring, sprita mattor och händer.

Varmt välkommen till en härlig yogahöst med oss, vi ser fram emot att träffa dig!

Vid frågor maila till annika@yogakarlskoga.se eller telefon 0705140407.

Utomhusyoga vid Möckeln 7/6 18.30-19.30!

Posted by Yoga Karlskoga on 5 juni, 2021
Posted in Okategoriserade  | No Comments yet, please leave one

Nu är sommaren här och vi startar åter upp vår utohusyoga vid sjön. Vi kommer hålla lektionenen på måndagkvällar med reservation för att det kan bli ändring pga vädret, även justeringar av tiden kan förekomma. Håll dig uppdaterad genom hemsidan eller sociala medier, såsom FB och Instagram.

Vi håller lektionen på gräsytan mellen Näset och den lilla båthamnen. Kom som du är, alla kan delta oavsett om du är ny inför yoga eller har yogat tidigare. Du behöver inte heller ha yogat med oss innan. Ingen föranmälan, inget ombyte. Vi jobbar med medvetna enkla rörelser tillsammans med andetaget. Vi sprider ut oss och håller avstånd.

Medtag yogamatta, liggunderlag el. liknande. Ev. en filt till avslappningen. Vill man vara stående under hela lektionen så finns alternativ för det oxå.

Kostnad 70kr som betalas med swish: 1234 33 96 10 eller kontant.

Det är härligt att yoga utomhus , känna sig grundad mot marken genom fötterna, känna länken med naturen runtomkring och se himlen ovanför. Att andas in den friska luften, fylla kroppen med livskraft och energi och genom utandningen rensa kroppen är välgörande. I de märkliga tider vi lever i just nu så är det extra viktigt att ta hand om sig och göra det som skapar välmående.

VÄLKOMMEN till en härlig yogastund full av närvaro!

Vid frågor: annika@yogakarlskoga.se el. 0705140407

Gravidyoga gratis provapå 15/4!

Posted by Yoga Karlskoga on 12 april, 2021
Posted in Okategoriserade  | No Comments yet, please leave one

Torsdag 15/4 17.00-17.50 håller vi gratis provapåyoga för dig som är gravid.🌸 Du kan välja att delta på plats i vår lokal där vi tar emot en mindre grupp, max 6 pers. Det går oxå bra att delta online, via Zoom eller Messenger. Är du intresserad av onlinedeltagande så kommer mer info om det när du anmäler dig.

I vår lokal finns mattor att låna och andra tillbehör som kudde och filt. Vi spritar alla mattor regelbundet men känner du dig tryggare så ta gärna med egen matta. Det finns oxå tillgång till sprit och tvål för händerna.

Vi jobbar mjukt och skonsamt med rörelser, samt med andning och avslappning. Det vi gör anpassas hela tiden efter din kropps förutsättningar, utifrån hur just du mår och hur långt gången du är i din graviditet.
Gravidyoga ger dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. Målet är att stärka den gravida kroppen samt att förbereda inför den kommande födseln både fysiskt och mentalt, detta är även stärkande inför tiden efter förlossningen.🌸

Inga förkunskaper krävs. Har du frågor så tveka inte att höra av dig via mail eller telefon.
Föranmälan önskas via mail annika@yogakarlskoga.se eller sms 0705140407

Varmt välkommen🙏🏼🌸