Lektionstyper

Nybörjare allmän:

Detta är en kurs för dig som inte känner till yoga eller som bara provat på lite yoga förut. Här lär vi känna yogans redskap i form av rörelser, andning, fokusering och avslappning. Vid varje lektion hålls en kort introduktion om några av yogans många filosofiska koncept, för att skapa en bild av vad yoga är utöver det fysiska utövandet. Samtliga lektioner avslutas med en kortare avslappning/meditation.

Fortsättning allmän:

För dig som har minst en termins nybörjarkurs. Här fortsätter vi bygga på och arbeta med yogans olika redskap. I början av lektionen pratar vi en kort stund om koncept inom yogans filosofi och i slutet har vi en kort stunds avslappning/meditation.

Nybörjare/fortsättning Fysisk:

Här arbetar vi mer med kroppen i fokus men använder även yogans andra verktyg. I början av lektionen pratar vi en kort stund om koncept inom yogans filosofi och i slutet har vi en kort stunds avslappning/meditation.

Fördjupning allmän:

För dig som gått minst 2 år i fortsättningsgrupp och känner dej bekväm med andningen i rörelserna. Detta är en allmän kurs där vi på ett fördjupat sätt arbetar med olika verktyg som asana, pranayama, dhyanam (meditation) och yogans filosofi.

Mjukyoga:

Lektioner som är anpassade för dig som vill ha ett lite mjukare utövande av yoga. Vi arbetar här med andningsövningar samt rörlighet i form av mjuka kropps- och balansövningar på ett skonsamt och säkert sätt, till viss del sittande på stol. I början av varje lektion pratar vi en kort stund om koncept inom yogans filosofi och i slutet har vi en stunds avslappning.

Nybörjare Antistressyoga:

Lektioner för dig som behöver varva ner från en stressig vardag. Med hjälp av kroppen och andningen hittar vi vägar att komma till ett lugnare tillstånd i kropp och sinne. I början av varje lektion pratar vi en kort stund om koncept inom yogans filosofi som kan vara till hjälp och i slutet rundar vi av med en stunds skön avslappning.

BizStudio by Sketch Themes