*EVENEMANG*
Söndag 24/3 kl.16.30-17.45 håller vi vårt första tillfälle med Gongbad. Under ett gongbad översköljs ditt inre av ljudet och vibrationerna från en gong och du omsluts av de magiska tonerna.
Gongen är ett av våra äldsta instrument och har rötter ända tbx till bronsåldern. Den vibrerar med 72000 olika frekvenser, lika många som våra meridianer i kroppen och fungerar som en slags stämgaffel som sägs vibrera in på cellnivå och skapa balans.
Ett gongbad kan vara mycket avslappnande och avstressande för kropp och själ, då vibrationerna sägs ta sig förbi våra tankar och medvetande, och på så sätt påverka oss på ett djupare plan. Spänningar i kroppen kan lösas upp, både mentalt och fysiskt och cirkulationen påverkas positivt.
Under gongbadet ligger du ner och bara vilar, du ska inte någonstans, inte uträtta eller leverera ngt utan bara ligga ner och andas utan krav och prestation.
Som en förberedelse innan själva gongbadet inleder vi med några mjuka lugna yogarörelser tillsammans med andetaget, rörelserna anpassas om behov finns.
När sen ljudet från gongen tar över så låt det bara flöda genom dig, öppna upp och välkomna vibrationerna. Om obehag upplevs så påminn dig själv om att bara andas in och ut och försök släppa allt motstånd.
Även ljudet av klangskålar kommer vara del av upplevelsen.
Yogamattor, kuddar och filtar finns på plats. Har du en fårskinnsfäll eller liknande som du skulle vilja lägga ovanpå yogamattan så ta gärna med den.
Detta evenemang passar ALLA inga förkunskaper behövs.

ANMÄLAN önskas senast fredag 22/3 via mail:
annika@yogakarlskoga.se eller sms: 0705140407
även frågor tas emot på samma sätt.

KOSTNAD, 200 kr, betalas via swish eller kontant.

ADRESS, Robsahmvägen 1B

Vi hälsar dig Varmt Välkommen till en stund fylld av välgörande vibrationer!