✨EVENEMANG✨
För 11:året har vi glädjen att hålla yogaretreat på den vackra platsen Podere i Moricci i Toscana.
Första veckan 14-21 september är fullbokad men andra veckan 21-28 september finns plats kvar.
Du får uppleva en vecka där inre och yttre välbefinnande kommer att vara i fokus. Med hjälp av bl a yoga och massage i en underbar miljö skapas ökad närvaro i dig själv och känslan av att landa här och nu infinner sig.
Yogakursen passar både van som ovan utövare och veckan kommer innehålla ett utövande varje morgon innan frukost, där vi ger kroppen möjlighet att på ett behagligt sätt vakna och komma igång och ett utövande under sen eftermiddag. Vi anpassar lektionerna efter den ovana, likaväl som utmaningar ges till den vana. Vi jobbar med mjuka, medvetna rörelser tillsammans med medveten andning och meditation.
Den yoga som undervisas är klassisk yoga i tradition av T. Krishnamacharya och inslag av yogans livsfilosofi kommer också att finnas med, allt för att ge en ökad förståelse för hur yoga kan vara ett verktyg i din vardag.
Utöver satta tider för gemensam yoga, massagebehandlingar, fantastiska måltider och härlig samvaro så kommer det finnas gott om utrymme för egentid. Kanske vandringar i det vackra landskapet lockar, eller bara koppla av vid poolen och ta ett dopp, helt enkelt bara njuta och göra det man vill, utan krav och måsten.

Även en dagsutflykt ingår med besök på vingården Tamburini med vin- och olivoljeprovning, sen vidare till den medeltida byn San Gimigiano.

Datum: 21/9-28/9, lärare yoga: Annika Broberg, massör: Ann-Charlotte Salminen.

Ditt flyg bokar du själv men gemensam transfer ingår från och till flygplatsen i Pisa. Beroende av var du utgår ifrån här i Sverige så försöker vi samordna skjuts till flygplatsen.

För övrig info, anmälan och kostnad:
www.tuscansun.net

Välkommen till en underbar vecka på en magisk plats!☀️🧘🏼‍♀️🧘🇮🇹