Kom med oss till natursköna Lunedet för Vandring, Yoga och Gongbad! Det blir en härlig förmiddag fylld av tystnad, närvaro och återhämtning söndag 19/5 kl. 10.00-13.30.

Detta evenemang passar ALLA inga förkunskaper behövs.
Tänk på kläder efter väder och sköna skor att vandra i.

Vi inleder med en meditativ vandring i tystnad och fortsätter med ett yogautövande stående utomhus om vädret tillåter, annars flyttar vi in i ladan.
Sedan väntar en go fikapaus med te/kaffe och vegansk sandwich.

Efter fikat hålls ett gongbad i ladan och som förberedelse innan gongbadet inleder vi med några mjuka lugna yogarörelser tillsammans med andetaget, rörelserna anpassas om behov finns.
Sen lägger du dig tillrätta på din yogamatta och bara vilar, helt utan krav och prestation.

När sen ljudet från gongen tar över så låt det bara flöda genom dig, öppna upp, välkomna de magiska tonerna, tillåt kroppen omslutas och bada i vibrationer från klangskålar och gong.
Om obehag upplevs så påminn dig själv om att bara andas och försök släppa allt motstånd.

Ett gongbad kan vara mycket avslappnande och avstressande för kropp och själ, då vibrationerna sägs ta sig förbi våra tankar och medvetande, och på så sätt påverka oss på ett djupare plan. Spänningar i kroppen kan lösas upp, både mentalt och fysiskt och cirkulationen påverkas positivt.

Gongen är ett av våra äldsta instrument och har rötter ända tbx till bronsåldern.

Medtag egen yogamatta ev. liggunderlag om du vill ligga lite mjukare, även kudde och filt. Har du en fårskinnsfäll eller liknande som du skulle vilja ligga på för mer mjukhet och värme så ta gärna med den.

ANMÄLAN: önskas senast torsdag 16/5 via Lunedets hemsida och frågor gällande yogan och gongbad görs till: annika@yogakarlskoga.se

KOSTNAD: 595kr inklusive fika, betalas ihop med anmälan till Lunedet. https://lunnedet.se/yoga-lunnedet
https://fb.me/e/7igqTt5pv

PLATS: Samling vid caféet

Vi hälsar dig Varmt Välkommen till en underbar förmiddag med närhet till dig själv och naturen!🙏🏼🌱🌲