Kom med upplev en härlig vecka med yoga och vandring i Andalusien, 27/4-4/5 2017. En vecka där du ges möjlighet att landa, släppa taget om vardagen och lyssna in dig själv. Vi bor på  B&B Casa Bella Vista som ligger i den mindre staden Coin, 2,5 mil från Malaga. Runt Coin finns skiftande bergsmiljöer och närhet till den vackra naturen i södra Spaniens inland.

Dagarna kommer innehålla yoga varje morgon och kväll, och två inplanerade utflykter med vandring. Utöver detta ges mycket utrymme för att ta dagen som den kommer, vila, njuta av sol och värme, kanske ett dopp i poolen inbjuder, läsa, promenera, uppleva omgivningarna eller bara vara under ett träd i skuggan. Önskas massage under veckan, finns möjlighet till det inom gångavstånd, bokas i god tid innan resan och betalas på plats. Inom gångavstånd finns också stadens restauranger där vi njuter av goda måltider utöver de som ingår.

Den yoga som undervisas är klassisk indisk yoga i tradition av T Krishnamacharya. Den passar alla, vi anpassar till de som är nya utövare och ger utmaningar till de som är vana. Alla praktiska aspekter av yoga finns med: fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi, allt för att få ökad förståelse för hur yogan kan vara ett verktyg i ditt liv. Andetaget kommer vara i fokus och är din barometer och guide i yogan, ju längre andetag du får desto långsammare går rörelsen. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress, komma ner i varv, slappna av, nå inre ro och stillhet. Yogaklasserna hålls på den härliga takterrassen med vacker utsikt över landskapet, 07.30-08.50 och 17.00-18.30 varje dag, första lektionen är på morgonen 28/4.

Kostnad för veckan: 7600kr

Detta ingår: Boende i dubbelrum med frukost, två luncher, tre middagar, mindre vinprovning, transfer till och från flygplatsen, yogaklasser två ggr/dag,img_7987img_7888 två utflykter med vandring, där vi efter den ena vandringen besöker den genuina Spanska staden Mijas.

Detta ingår inte: Flygresan, måltider utöver de som angivits, massagebehandlingar.

För anmälan och mer information angående betalning och övriga frågor, kontakta oss via mejl eller telefon, annika@yogakarlskoga.se , 0705140407. Begränsat antal platser!

Välkommen till en härlig vecka!