Header image alt text

Välkommen till Yoga Karlskoga

Yoga – hjälper dig till större lugn, bättre hälsa och välbefinnande

Om oss

Yoga och Chanting lärare

Annika Brobergprofilbild-yoga

Jag är certifierad yogalärare efter en 3-årig yogalärarutbildning i tradition av T.Krishnamacharya som jag avslutade våren 2009. Mina lärare under utbildningen var Hanna Staaff som driver Yogaskolan i Karlstad och Karina Freij som driver Yogaskolan i Östersund. Har sedan utbildningens slut kontinuerligt undervisat både grupplektioner och privatlektioner.

Hanna Staaff är min mentor och tillsammans med henne har jag kontinuerliga fortbildning. Jag fortbildar mig även kontinuerligt genom de utbildningar som yogaskolanutbildning arrangerar, med framförallt inbjudna internationella lärare. 

För mig är yoga ett verktyg i livet på alla plan. Den hjälper mig framför allt att stärka mina inre rötter så att jag bättre kan möta livets alla skiftningar, den är som ett ankare.

Mellan 2017-2019 utbildade jag mig under 3 block i Skottland till Vedic chant teacher. Utbildningen hölls av vår fantastiska lärare Radha Sundararajan, som dessvärre lämnade oss 14 maj 2021. Under hela utbildningen och även efter så hade jag kontinuerligt över Skype enskilda lektioner med Radha. Detta har jag fortsatt med och min lärare nu är Bhooma Madhavan, lärare på Krishnamacharya Yoga Mandiram. Min förhoppning är att på kunna dela med mig av chantingens (ljudets) positiva effekter på oss. Ljud är ett kraftfullt verktyg inom yogan.

Lämna ett svar