Header image alt text

Välkommen till Yoga Karlskoga

Yoga – hjälper dig till större lugn, bättre hälsa och välbefinnande

Om oss

 

 

Våra Yoga lärare

Annika Brobergprofilbild-yoga

Jag är certifierad yogalärare efter en 3-årig yogalärarutbildning i tradition av T.Krishnamacharya som jag avslutade våren 2009. Mina lärare under utbildningen var Hanna Staaff som driver Yogaskolan i Karlstad och Karina Freij som driver Yogaskolan i Östersund. Har sedan utbildningens slut kontinuerligt undervisat både grupplektioner och privatlektioner.

Hanna Staaff är min mentor och tillsammans med henne har jag kontinuerliga fortbildning. Jag fortbildar mig även kontinuerligt genom de utbildningar som yogaskolanutbildning arrangerar, med framförallt inbjudna internationella lärare. 

För mig är yoga ett verktyg i livet på alla plan. Den hjälper mig framför allt att stärka mina inre rötter så att jag bättre kan möta livets alla skiftningar, den är som ett ankare.

Under förra hösten påbörjade jag en chantinglärar utbildning i Skottland som avslutas under hösten 2019. Min förhoppning är att på sikt kunna dela med mig av chantingens (ljudets) positiva effekter på oss. Ljud är ett kraftfullt verktyg inom yogan.

 

2157C702-3C3F-41D7-A479-FBD501DE4BDD

Monica Sedeborn

Jag går sista året på en 3-årig yogalärarutbildning i tradition av T.Krishnamacharya. Lärare är Hanna Staaff som driver yogaskolan i Karlstad och Karina Freij som driver Yogaskolan i Östersund. Annika Broberg är min mentor och tillsammans med henne utvecklar jag mitt eget utövande och reflekterar runt yogan och dess filosofi.

För mig är yoga ett sätt att möta mig själv med kärlek respekt och acceptans, både mentalt och fysiskt.

Min förhoppning som yogalärare är att kunna utveckla dig i ditt yogautövande så att du ges möjlighet att se vad yoga kan  göra för dig.

Lämna ett svar