Nu är sommaren här och vi startar åter upp vår utohusyoga vid sjön. Vi kommer hålla lektionenen på måndagkvällar med reservation för att det kan bli ändring pga vädret, även justeringar av tiden kan förekomma. Håll dig uppdaterad genom hemsidan eller sociala medier, såsom FB och Instagram.

Vi håller lektionen på gräsytan mellen Näset och den lilla båthamnen. Kom som du är, alla kan delta oavsett om du är ny inför yoga eller har yogat tidigare. Du behöver inte heller ha yogat med oss innan. Ingen föranmälan, inget ombyte. Vi jobbar med medvetna enkla rörelser tillsammans med andetaget. Vi sprider ut oss och håller avstånd.

Medtag yogamatta, liggunderlag el. liknande. Ev. en filt till avslappningen. Vill man vara stående under hela lektionen så finns alternativ för det oxå.

Kostnad 70kr som betalas med swish: 1234 33 96 10 eller kontant.

Det är härligt att yoga utomhus , känna sig grundad mot marken genom fötterna, känna länken med naturen runtomkring och se himlen ovanför. Att andas in den friska luften, fylla kroppen med livskraft och energi och genom utandningen rensa kroppen är välgörande. I de märkliga tider vi lever i just nu så är det extra viktigt att ta hand om sig och göra det som skapar välmående.

VÄLKOMMEN till en härlig yogastund full av närvaro!

Vid frågor: annika@yogakarlskoga.se el. 0705140407