Hej på er alla!

Vi hoppas att ni haft en härlig och skön sommar och nu ser fram emot att få börja yoga igen när hösten närmar sig. Våra kurser startar under vecka 34 och 35.
Måndag 23/8 startar vi fortsättningsgrupperna kl.18.10 och 19.30. Tisdag 24/8 och torsdag 26/8 startar seniorgrupperna som hålls på dagtid, 9.30-10.40. Kvällsgrupperna på torsdagar startar 2/9, fortsättningsgrupp 18.10 och 19.30 hålls gruppen yoga för stela män. En nybörjargrupp kommer starta v.39, måndag 27/9 16.50.

Första kursomgången är 8ggr med ett uppehåll på 2 veckor i följd, då vi är i Toscana och håller kurs. I dessa tider kan ju allt förändras i sista stund men i dagsläget är förhoppningarna goda att vi kommer vara på plats i Toscana i september. Resterande ggr av kurserna kommer sen köras utan avbrott.
Det är möjligt att ta igen missade lektioner genom att delta i ngn av de andra grupperna. Detta ska då göras under pågående kursomgång. Det går alltså INTE att ha innestående lektioner till ny kurs eller termin.

Det är oxå möjligt att delta i de olika kurserna ONLINE via plattformen ZOOM. Deltagande online kan gälla en hel kurs eller om du vill ta igen en missad lektion så är det oxå möjligt online. Kostnad för kursen är 1250kr, delbetalning är möjlig.

För kursschema se under fliken kursschema och anmälan görs under fliken kursanmälan.

Självklart fortsätter vi att tänka på avstånd, rengöring, sprita mattor och händer.

Varmt välkommen till en härlig yogahöst med oss, vi ser fram emot att träffa dig!

Vid frågor maila till annika@yogakarlskoga.se eller telefon 0705140407.