Torsdag 15/4 17.00-17.50 håller vi gratis provapåyoga för dig som är gravid.🌸 Du kan välja att delta på plats i vår lokal där vi tar emot en mindre grupp, max 6 pers. Det går oxå bra att delta online, via Zoom eller Messenger. Är du intresserad av onlinedeltagande så kommer mer info om det när du anmäler dig.

I vår lokal finns mattor att låna och andra tillbehör som kudde och filt. Vi spritar alla mattor regelbundet men känner du dig tryggare så ta gärna med egen matta. Det finns oxå tillgång till sprit och tvål för händerna.

Vi jobbar mjukt och skonsamt med rörelser, samt med andning och avslappning. Det vi gör anpassas hela tiden efter din kropps förutsättningar, utifrån hur just du mår och hur långt gången du är i din graviditet.
Gravidyoga ger dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. Målet är att stärka den gravida kroppen samt att förbereda inför den kommande födseln både fysiskt och mentalt, detta är även stärkande inför tiden efter förlossningen.🌸

Inga förkunskaper krävs. Har du frågor så tveka inte att höra av dig via mail eller telefon.
Föranmälan önskas via mail annika@yogakarlskoga.se eller sms 0705140407

Varmt välkommen🙏🏼🌸