Yoga Karlskoga hälsar dig varmt välkommen till höstterminen 2022! Vi hoppas du haft en underbar sommar med en bra balans för just dig mellan det aktiva och vilan och att du nu ser fram emot en höst med sköna yogastunder. En stor och viktig nyhet inför hösten är att vi flyttar vår verksamhet till en ny plats, adress Robsahmvägen 1B i Carls Åby Karlskoga. Detta medför inga större förändringar för dig som elev mer än att du tar dig till annan plats.

Terminen startar v.34, måndag 22/8. Vissa kurser kan starta v.35. Detta ser du under fliken kursschema. Det blir 1 veckas uppehåll under v. 37 då vi befinner oss i Italien och håller kurs.

Antal veckor som varje kurs pågår kan variera men de flesta pågår under 8 veckor, lektionslängd 70 min. Kostnad för en 8-veckorskurs är 1300 kr. Delbetalning möjlig. Kostnad för övriga kurser ges vid uppstart. Efter avslutad kurs erbjuder vi en kortare kursomgång innan juluppehållet.

Nyhet gällande kurser är: Lär känna ditt andetag tillsammans med enkla yogarörelser, 8 ggr och morgonyoga drop-in, föranmälan önskas.

Vi planerar också helgevenemang där vi introducerar vedisk chanting. Även evenemang där det mer meditativa kommer vara i fokus kommer hållas.

Gravidyoga och mamma-bebis yoga kommer vi hålla. Våra seniorgrupper och andra fortsättningsgrupper kommer rulla på som vanligt.

Det kommer även gå att boka sig för Reikibehandling. I början av året genomförde jag Reikiutbildning steg 1 och har nu ett speciellt rum i nya lokalen för detta. Reiki är en mjuk behandlingsform som görs genom handpåläggning i ett visst mönster, kläder behålls på. Reiki stödjer den djupa avslappningen, stressnivån sjunker, andetaget blir lugnare och sinnet stillas (några av fördelarna). Behandlingen hjälper Reikienergin att flöda friare i kroppen vilket är så värdefullt för hälsan och välmåendet på alla plan. Reiki betyder universell livskraft/energi, det som i yogan heter Prana. Rei=universell och Ki=livskraft.

Vi ser fram emot att ses!

Varmt Välkommen!