Söndag 2/6 17.30-18.45 håller vi ännu ett tillfälle med Gongbad. Under ett gongbad översköljs ditt inre av ljudet och vibrationerna från en gong och du omsluts av de magiska tonerna. Även vibrationer från tibetanska klangskolar är en del av upplevelsen.

Detta evenemang passar ALLA, inga förkunskaper behövs.

Gongen är ett av våra äldsta instrument och har rötter ända tbx till bronsåldern. Den vibrerar med 72000 olika frekvenser, lika många som våra meridianer i kroppen och fungerar som en slags stämgaffel som sägs vibrera in på cellnivå och skapa balans.

Ett gongbad kan vara mycket avslappnande och avstressande för kropp och själ, då vibrationerna sägs ta sig förbi våra tankar och medvetande, och på så sätt påverka oss på ett djupare plan. Spänningar i kroppen kan lösas upp, både mentalt och fysiskt och cirkulationen påverkas positivt.

Under gongbadet ligger du ner och bara vilar, helt utan krav och prestation.

Som en förberedelse innan själva gongbadet inleder vi med några mjuka lugna yogarörelser tillsammans med andetaget, rörelserna anpassas om behov finns.

När sen ljudet från gongen tar över så låt det bara flöda genom dig, öppna upp och välkomna vibrationerna. Om obehag upplevs så påminn dig själv om att bara andas in och ut och försök släppa allt motstånd.

Yogamattor, kuddar och filtar finns på plats. Har du en fårskinnsfäll eller liknande som du skulle vilja lägga ovanpå yogamattan så ta gärna med den.

ANMÄLAN önskas senast fredag 31/5 via mail:
annika@yogakarlskoga.se eller sms: 0705140407
även frågor tas emot på samma sätt.
OBS!! Vänligen avboka din plats om du får förhinder!

KOSTNAD: 200 kr, betalas med swish: 1234 33 96 10 eller kontant. Betalning med swish senast 1/6 och kontant när vi ses.

PLATS: Robsahmvägen 1B

Vi hälsar dig Varmt Välkommen till en stund fylld av välgörande vibrationer!✨🙏🏼((📀))✨