Hej på er alla!

Nu närmar sig uppstarten av höstterminen 2023 och Yoga Karlskoga hälsar dig varmt välkommen! Vi hoppas du haft en underbar sommar med en bra balans för just dig mellan det aktiva och vilan och att du nu ser fram emot en höst med sköna yogastunder hos oss.

Vi startar upp terminen under v.34, måndag 21/8 och vissa kurser startar under v.35. Detta ser du under fliken kursschema. Det blir 1 veckas uppehåll under v. 37 då vi befinner oss i Italien och håller kurs.

Antal veckor som varje kurs pågår kan variera, men de flesta pågår under 8 veckor, lektionslängd 70 min. Kostnad för en 8-veckorskurs är 1380 kr. Delbetalning möjlig. Kostnad för övriga kurser ges vid uppstart. Efter första kursens slut kommer vi hålla en kortare kursomgång innan juluppehållet.

Nybörjar/fortsättningsgruppen på måndagar 16.50 är lugn med mycket fokus på andetaget, uppstart v.35 28/8.

Vi kommer hålla gravidyoga och mamma-bebisyoga, uppstart v. 35.

Vi planerar helgevenemang för hösten där vi introducerar vedisk chanting. En möjlighet för dig som är nyfiken på hur ljudets vibrationer påverkar kroppen. Att använda ljud i yogan är ett kraftfullt verktyg som har många fördelar bl a. stödjer andetaget, därav utrensning i kroppen, skapar fokus och den meditativa upplevelsen, även stärker minnet.

Det går att boka privatlektion för att få ditt alldeles egna utövande, anpassat efter dina förutsättningar och behov, allt nerskrivet för dig på ett papper.

Det är även möjligt att boka sig för en Reikibehandling. Reiki är en mjuk behandlingsform som görs genom handpåläggning i ett visst mönster, kläder behålls på. Reiki stödjer den djupa avslappningen, stressnivån sjunker, andetaget blir lugnare och sinnet stillas (några av fördelarna). Behandlingen hjälper livsenergin att flöda friare i kroppen vilket är så värdefullt för hälsan och välmåendet på alla plan. Reiki betyder universell livskraft/energi, det som i yogan heter Prana. Rei=universell och Ki=livskraft. Behandlingen kan fås i kombination med en avslappnande skalpmassage om man önskar.

Vi är anslutna till Epassi och tar emot FaR-recept.

Varmt Välkommen,

Vi ser fram emot att träffa dig!