Jag ser fram emot att återvända till Helena på @yogaakademien i Kil. Där välkomnar vi dig till en eftermiddag med chanting – yoga med ljud.
Som certifierad vedisk chanting lärare delar jag med mig av min kunskaper i detta fantastiska verktyg som ljud och dess vibrationer är.

Du kommer få uppleva ljud i både rörelse och stillhet, och dagen avslutas med en meditativ stund i tystnad. Rörelsemässigt jobbar vi med enkla mjuka rörelser.

Vi kommer lära oss en vedisk chant med fokus på SOLEN, både dess betydelse och hur vi uttalar. Genom ”call and response” tar vi oss framåt steg för steg så trygghet skapas i användandet av ljudet.

VARFÖR VEDISK CHANTING?
Att använda ljud kan på påverka oss på olika sätt b la skapa fokus, förlänga andetaget, lindra smärta, skänka avslappning och hjälpa oss att hitta vår röst. Att använda ljud och mantra i grupp är något alldeles speciellt, det ger kraft och skapar härliga vibrationer.

FÖR VEM?
Passar såväl nybörjare och vana utövare. Ingen förkunskap krävs.

UTRUSTNING
Ta gärna med egen yogamatta (finns några till utlåning), kudde och ev filt.

FIKA
Vi bjuder på te och enklare fika.

TID
13.00-16.00

KOSTNAD
450 kr

ANMÄLAN & INFORMATION
Du finner mer information om våra kurser och kan anmäla dig via formuläret på hemsidan, som du hittar längst ner på kurssidan: https://yogaakademien.se/kurser/chanting/

HAGAGATAN 12 I KIL
Välkommen till våra fina lokaler på Hagagatan 12 i Kil, ingång genom häcken från Hagagatan.

Begränsat antal platser!

Med reservation för ändringar.

Åker du från Karlskoga med närområde finns möjlighet att samåka med mig🙏🏼🎶