Hej alla underbara yogisar!

Vi hoppas ni haft en skön och avkopplande sommar och längtar efter att få landa på yogamattan hos oss igen. Vi närmar oss höstterminens start och ser fram emot att träffa er alla, både nya och gamla elever. Terminen startar v.34, förutom gruppen för män som startar v. 35. Första kursblocket för alla kurser är 8 ggr och info om ev. uppehåll ges vid terminens start. För mer info om höstens kurser, gällande uppstart, tider och dagar, se under fliken kursschema.

Jättekul inför hösten är att Monica Sedeborn och Gunnila Fisk som båda i höst går in på sitt sista år av yogalärarutbildningen kommer att finnas med hos oss. Monica kommer leda en egen kurs, info om den se under kursschema. Gunilla kommer finnas med och assistera och observera vid vissa kurser.

Nyheter för hösten är en kurs för ”stela män” , där både du som har lite erfarenhet sen tidigare och du som är ny kan delta. Vi jobbar med enkla rörelser tillsammans med andetaget. Målet är att skapa ökad rörlighet och kroppsmedvetenhet, även upptäcka hur ett förbättrat andetag påverkar dig positivt. Vi kommer även starta en kurs för gravida, där vi jobbar mjukt och skonsamt med andning och rörelse, på ett sätt som påverkar kroppen positivt under graviditeten, vid förlossningen och efter.

För info om kurskostnad se under fliken våra kurser.

Vi hälsar dig varmt välkommen till en skön och rofylld yogahöst med oss!

Annika, Monica, Gunilla