Vårterminen rullar vidare hos oss med de små grupper vi haft under året som gått. Under hösten kom vi även igång med att erbjuda deltagande online via Zoom och Messenger. Det kan aldrig bli detsamma som att delta på plats men under de omständigheter som råder så har det ändå fungerat väldigt bra säger de som yogat med oss hemifrån. Tack för allt tålamod och hejarop då vi tog oss an att lära oss detta med onlineundervisning.

Under v.13 startar våra fortsättningsgrupper på måndagar sin 2:a kursomgång och det finns ett par platser kvar i gruppen 18.10 om du vill delta på plats. Vill du delta men yoga online så går det oxå bra. Endast online är möjligt i fortsättningsgruppen 19.30. Kurserna på måndagar pågår under 8 veckor. Nybörjargruppen på måndagar som vi håller 16.50-18.00 startar om v.15 och pågår under 7 veckor. Även den går bra att delta i online.

Under v.14 startar de grupper som vi har igång på torsdagar sin andra kursomgång. I kvällsgrupperna finns lite utrymme att delta på plats, online är oxå möjligt förstås.

Vi planerer oxå för att starta upp en liten grupp för dig somt är gravid. Håll utkik här på hemsidan för ytterligare info.

All anmälan sker via mail: annika@yogakarlskoga.se , har du frågor går det även bra att ringa: 0705140407

Vi närmar oss varmare tider så vi kommer även erbjuda evenemang utomhus under våren och försommaren.

Vi vill tacka er alla som stöttat oss under året genom att troget yoga vidare både i de grupper vi erbjudit på plats, online och utomhusyogan vi erbjudit. Det har verkligen betytt mycket då det varit ett tufft år för alla oss småföretagare och ingen vet hur länge det dröjer innan det vänder men vi håller i och håller ut och fortsätter att göra det vi kan för att erbjuda den yogaverksamhet som är möjlig just nu. Vi ser fram emot att fortsätta se er, ni är värdefulla!

Vi önskar er Glad Påsk och en härlig vår! /Annika