IMG_1417Hej på er alla!

Vi hoppas ni har och har haft en skön och avkopplande sommar trots de märkliga tider vi nu levt med ett tag. Yogaterminens uppstart står för dörren och vi planerar att starta upp redan nu vecka 34 då Monica startar upp sin grupp på onsdagar 18.30. Hon kommer även erbjuda morgonyoga på fredagar 07.15-08.00 och AW-yoga på fredageftermiddagar 16.15-17.00. Fredagsgrupperna är drop-in, men föranmälan önskas.

Annika startar sina grupper under v.35,36 och 39. De olika kurserna kommer ligga i stort sett på samma dagar och tider som tidigare. Se under fliken kursschema för ytterligare info.

Då vi fortfarande behöver utgå från de riktlinjer som finns pga Corona så kommer vi minska antal deltagare i grupperna så vi har möjlighet att skapa utrymme och hålla rekommenderat avstånd. Vi spritar extra och handsprit finns tillgängligt. Vi uppmanar även alla att oxå ta eget ansvar och stanna hemma om man har minsta symptom. Vill man så kan man även använda egen yogamatta för att känna ytterligare trygghet.

Vi ser fram emot att starta upp terminen och träffa er alla, både du som yogat tidigare och du som är ny inför yoga. Trots rådande omständigheter så hoppas vi att vi ses i höst för sköna rogivande stunder på mattan. I dessa tider så är det extra viktigt att göra bra saker för sig själv.

Varmt välkommen!