IMG_2862Den 25-26 november hälsar vi åter igen ayurveda läkare Kristofer Edlund välkommen till oss för att hålla en kurs. Ayurveda betyder vetenskapen om livet och är ett fullständigt medicinskt system som har praktiserats i Indien i flera tusen år. Med ayurvediska metoder kan du ta hand om din egen hälsa och förebygga sjukdomar.

”På helgens kurs pratar vi om ayurvedas beskrivning av immunförsvaret. För att förstå immunförsvaret kommer vi studera ayurvedas tankar om mat, näring, ämnesomsättningen och matsmältningen. En bra matsmältning är en av hälsans grundpelare enligt den ayurvediska medicinen. Att alla celler i kroppen får sitt näringsbehov tillfredsställda är förutsättningen för att immunförsvaret ska fungera. På kursen får du lära dig att ta hand om matsmältningen och vad som bidrar till att hålla immunförsvaret starkt.”

Ett par yogautövanden kommer varvas in under helgen och utöver kurstiden finns ett begränsat antal platser för privatkonsultation om önskan finns.

Tider för helgen: lördag 9.30-16.30 med avbrott för lunch 1 1/2 timme, söndag 9.30-13.00.

Kostnad för kursen, 1200kr, fika ingår. Privatkonsultation 1 timme, 700kr, privatkonsultationen bokas via kristofer@ganges.se.

Anmälan till: annika@yogakarlskoga.se

Varmt välkommen!